Ірина Єфремова: Всі члени коаліції мають нести відповідальність за своїх представників в Уряді
середа, 25 лютого 2015, 12:14

Депутати Верховної Ради, які входять до коаліції, мають розділяти відповідальність за діяльність Кабінету Міністрів, адже в Уряді є представники всіх фракцій коаліції. 

Про це заявила народний депутат фракції «Народний фронт» Ірина Єфремова в ефірі програми «На часі» на харківському каналі «ОТБ». 

«Коли депутат з більшості виступає і критикує Уряд, в якому є представник його фракції, то це виглядає піаром. Ми всі розділяємо відповідальність, яку несе Уряд, кожен член більшості. Адже не можна цю відповідальність перекладати на якусь одну людину. Ми всі відповідаємо за те, що відбувається в Україні», - наголосила вона. 

Єфремова зазначила, що в Кабінеті Міністрів працюють лише три представники «Народного фронту», при чому один з них – сам Прем’єр. 

Говорячи про реформи, які реалізуються і плануються Урядом, Ірина Єфремова сказала: «Зараз приймаються деякі непопулярні рішення. Але іноді для того, аби хвороба зникла, людина видужала, треба спочатку зробити їй боляче. Непопулярні реформи нам треба пережити, зрозуміти, що вони необхідні для того, щоб ми могли далі просуватися, йти в Європу».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua