Депутат «Народного фронту» вимагає не призначати керівником Волинської митниці регіонала Микитюка (фото, відео)
п’ятниця, 19 червня 2015, 03:00

Народний депутат фракції «Народний фронт» Ігор Гузь ініціював депутатське звернення до Уряду та керівництва митниці із проханням не розглядати кандидатуру регіонала Романа Микитюка на посаду начальника Волинської митниці ДФС.

Відповідне звернення до Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, Міністра фінансів Наталії Яресько та Керівника ДФС Романа Насірова народний депутат озвучив сьогодні під час брифінгу у Парламенті. Під зверненням підписалися 47 депутатів з усіх фракцій коаліції.

За словами народного депутата, Романа Микитюка намагаються призначити на посаду підкилимно, оскільки не було жодних обговорень із громадськістю.

«Ми обурені такою ситуацією, ми вважаємо, що це неприпустимо. Громада Волині не погоджується з цим вибором», - наголосив Ігор Гузь.

Він зазначив, що Волинська митниця є другою в країні за надходженнями до держбюджету і саме на це «дохідне місце» намагаються призначити Микитюка – представника колишньої влади та корумпованої митної системи, регіонала та ставленика одіозного комуніста Ігоря Калетника.

Як повідомив народний депутат, Роман Микитюк у свій час очолював Рівненську, Львівську і Волинську митниці.

«Чи може така людина, яка була на посадах в найкорупційніші часи існування митниці, ефективно керувати Волинською митницею в сьогоднішніх умовах, коли ми прагнемо прозорості і відкритості?», - підкреслив парламентар.

Ігор Гузь також наголосив, що у разі призначення Романа Микитюка на цю посаду, на Волині «можуть статися різного роду події, які не потрібні сьогодні державі, як-то перекриття митного переходу, та інші, які призведуть до ескалації та напруги у Волинській області».

Крім того, представник «Народного фронту» закликав Романа Насірова публічно відмовитися від наміру призначити Романа Микитюка начальником Волинської митниці та оголосити публічний конкурс на заміщення цієї посади.

{youtube}zue-LJEK6vU{/youtube}

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua