Координатор Військової ради «Народного фронту»: «Третя сторона» на Донбасі – це також проект Кремля
понеділок, 6 жовтня 2014, 03:00


Важко повірити, що на Донбасі діє «третя сторона», на яку Москва нібито не здатна впливати. Адже, якщо повірити цьому твердженню, то незрозуміло, звідки представники цієї «третьої сторони» беруть ресурси для ведення бойових дій.   

Про це заявив координатор Військової ради партії «Народний фронт» Дмитро Тимчук, коментуючи заяви СНБО про діяльність на Донбасі терористичних груп, які не підпорядковуються ані російському командуванню, ані «ЛНР» та «ДНР», та які нібито й порушують «режим припинення вогню». 

«Насправді твердження про те, що місцеві бойовикі на Донбасі можуть діяти без російської допомоги, вигадали у Кремлі. На території Луганської та Донецької областей до початку подій було обмаль військових частин Збройних Сил України, тому розповіді про те, що бойовики захопили величезну кількість бронетехніки, артилерії, боєприпасів – це дурня. То ж якщо повірити в те, що зараз якась «третя сторона» на Донбасі активно веде обстрілі з гармат, «Градів», танків та мінометів, то незрозуміло, по-перше, звідки взялися ці озброєння? А по-друге, звідки ці «незалежні» бойовики беруть боєприпаси та паливно-мастильні матеріали в необмеженій кількості?», - стверджує Тимчук. 

На його думку, «третя сторона» активно підтримується Росією з метою продовжувати дестабілізацію ситуації на Донбасі.

«Це прихований «проект в проекті». У Москві продовжують заперечувати, що мають відношення до «ЛНР» та «ДНР», але це вже ні для кого не є таємницею. То ж Путін розуміє, що в очах міжнародного співтовариства він несе відповідальність за ці терористичні організації, і тому «офіційно» вони вже не можуть ігнорувати Мінські домовленості. То ж у Кремлі і виникла ідея створити нібито «незалежні» терористичні групи, які будуть продовжувати бойові дії. Це «багатоходовка» суто у дусі Путіна», - впевнений координатор Військової ради «Народного фронту».   

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua