ЖИТОМИР. Росія скуповувала західні ЗМІ, але Україна цю систему зламала за кілька місяців і ми донесли свою позицію європейцям, - Дмитро Тимчук
понеділок, 13 жовтня 2014, 18:20

Військовий експерт, учасник групи «Інформаційний спротив», координатор Військової ради «Народного фронту», кандидат у депутати до Верховної Ради від «Народного фронту» Дмитро Тимчук заявив, що не вважає битву в західноєвропейському інформаційному полі програною.

Про це він сказав у понеділок, 13 жовтня, у Житомирі під час відкритої лекції для студентів Житомирського державного університету імені Івана Франка.

«Вважаю, що третій етап секторальних санкцій проти Росії – це наш успіх в інформаційному плані. Росія багато років працювала із західним інформаційним полем, створювала інформаційні агенції та купувала ЗМІ. Але ми цю систему зламали за кілька місяців і донесли свою позицію європейцям. В іншому разі Європарламент не проголосував би за такі економічні санкції», - заявив Дмитро Тимчук.

Після зустрічі із студентами кандидат у депутати зустрівся також із курсантами Житомирського військового інституту імені Сергія Корольова Державного університету телекомунікацій.

Військовий експерт розповів, що його становлення проходило на Житомирщині. Юність провів у Бердичеві, а після закінчення факультету військової журналістики Львівського вищого військово-політичного училища повернувся у Житомир на службу.

«Армія тоді була деморалізована повністю, грошей не виплачували місяцями. Очевидно, тоді закладались ті негативні процеси, які зараз призвели до того, що Україні немає чим себе захищати та армія народжується тільки зараз», - зазначив Дмитро Тимчук.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua