«Європейський вал» охоронятиме східні кордони Європи і відповідає інтересам усього європейського співтовариства, - Дмитро Тимчук (відео)
середа, 15 жовтня 2014, 14:56

Проект «Стіна», який вже називають «Європейським валом», має військово-політичне значення, оскільки даний об’єкт охоронятиме східні кордони Європи, що відповідає інтересам усього європейського співтовариства.

Про це на прес-конференції у Києві в середу, 15 жовтня, заявив військовий експерт, координатор Військової ради «Народного фронту» Дмитро Тимчук.

Він зазначив, що наразі триває інспекційна поїздка Харківською областю Прем’єр-міністра, лідера «Народного фронту» Арсенія Яценюка, який перевіряє хід робіт в рамках проекту «Стіна».

«Проти  побудови «валу» можуть виступати ті, хто прагне бачити Україну у якості «прохідного двора», щоб мати можливість безперешкодно і у будь-який момент засилати до нас своїх агентів з метою дестабілізації обстановки у середині країни. Цей проект посилює контроль за кордоном, а це значить відкриває перспективи отримання безвізового режиму між Україною і ЄС», - сказав Тимчук.

Водночас він зауважив, що сама «Стіна» не зупинить агресора у випадку спроби масового збройного вторгнення.

«Комплекс заходів має стосуватися, в першу чергу, Держприкордонслужби, а також інших підрозділів, призначених для відсічі зовнішньої агресії», - наголосив Дмитро Тимчук.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua