Людмила Денісова: На Львівщині за призначенням щомісячної адресної допомоги звернулося понад півтисячі родин переселенців
вівторок, 21 жовтня 2014, 15:56

На Львівщині за призначенням щомісячної адресної допомоги звернулося понад півтисячі родин переселенців. Про це сьогодні повідомила Міністр соціальної політики, кандидат у народні депутати від «Народного фронту» Людмила Денісова під час зустрічі з керівниками установ соціальної сфери Золочівського, Перемишлянського та Миколаївського районів Львівщини.

«За оперативними даними, на Львівщині перебуває 7 910 переселенців із Криму та Донбасу. Уже взято на облік і внесено до Єдиної інформаційної бази даних 2 110 осіб. За призначенням щомісячної адресної допомоги звернулося 556 родин», - зазначила Міністр.

Загалом, за словами Людмили Денісової, органи соціального захисту населення на Львівщині забезпечують надання різних державних соціальних допомог 1 557 переселенцям.

Міністр повідомила, що найбільше переселенців перебуває у м. Львів – 4 160 осіб. Також родини переселенців розміщуються у Жовківському, Пустомитівському, Соколівському районах і м. Трускавець.

Звертаючись до працівників соціальної сфери, Людмила Денісова звернула їхню увагу на необхідність донесення інформації про облік і надання щомісячної адресної допомоги якомога більшій кількості вимушених переселенців.

«Уряд прийняв необхідні постанови для того, щоб забезпечити права тимчасово переміщених осіб. Тепер необхідно розповідати людям про механізм взяття на облік, надання щомісячної допомоги, працевлаштування та їхній соціальний статус. Потрібно виїжджати у місця компактного поселення переселенців і допомагати їм оформити всі необхідні державні допомоги», - підкреслила Міністр.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua