Спостерігається активізація Новоазовського угруповання противника, - Дмитро Тимчук (відео)
неділя, 26 жовтня 2014, 16:46

Протягом кількох останніх діб спостерігається підсилення Новоазовського угруповання противника.

Про це повідомив військовий експерт, один з лідерів виборчого списку партії «Народний фронт» Дмитро Тимчук на брифінгу в неділю.

За словами експерта, за командою з Росії найбільш боєздатні загони та підрозділи ЛНР, ДНР та регулярних військ Росії, які діють на території, що контролюється бойовиками, перекидаються саме в район Новоазовська.

«В районі Маріуполя продовжує діяти диверсійно-розвідувальна група», - повідомив Дмитро Тимчук.

«Другий тривожний сигнал – активізація штатних диверсійно-розвідувальних груп російського спецназу. За нашими даними, вони активно вивчають можливість форсування річки Кальміус в інтересах танкового угруповання російських військ», - повідомив кандидат.

Дмитро Тимчук також заявив про посилення так званої партизанської війни.

За його словами, зафіксовано спроби інфільтрації через лінію оборони на територію, що перебуває під контролем українських військ, та підготовка й проведення на ній різного роду диверсій.

«При ДНР створено підрозділ, який базується в районі Єнакієвого та складається з російських спеціалістів під командуванням російських офіцерів. Він слабко підпорядковується ДНР та контролюється з Москви, хоча номінально входить до складу ДНР. В ЛНР теж створено підрозділ так званої глибинної розвідки, яке також має завдання діяти поза межами територій, які контролюються бойовиками», - додав Дмитро Тимчук.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua