Для покращення національної оборони та безпеки Україні варто подумати про формування належної оборони східних регіонів, - Дмитро Тимчук
п’ятниця, 12 грудня 2014, 12:11

Це може бути або часткова передислокація існуючих частин Збройних Сил із західних областей України, або формування уже нових частин, які постійно знаходитимуться на Сході.

Таку думку висловив народний депутат фракції  "Народний фронт", член Комітету з питань національної безпеки та оборони, підполковник запасу Дмитро Тимчук після години запитань до Уряду.

"Місця постійної дислокації  постійних  частин Збройних Сил  України зосереджені у західних  регіонах, тобто як це було за радянських часів", - заявив нардеп.

За його словами, зараз у зону АТО тимчасово дислоковані підрозділи частин, місця постійної дислокації яких залишаються на Заході.

"Ми  чудово розуміємо, що чим би не закінчились події  на Донбасі, східний напрямок є пріоритетним для України, він однозначно буде загрозливим у будь-якій перспективі. Тому виникає  питання: або до часткової передислококації,  або до формування уже нових  частин якраз у східних регіонах", - наголосив представник "Народного фронту".

"Міністр оборони, як ви чули сьогодні, сказав,  що це питання буде вирішуватися.  Я думаю, що в рамках  Комітету з питань національної безпеки та оборони ми будемо більш детально вивчати це питання. Справа в тому, що воно було зафіксоване якраз у коаліційний угоді у частині, яка стосується оборони", - підсумував Дмитро Тимчук.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua