Активісти «Народного фронту» Полтавщини дбають про дітей та пенсіонерів
понеділок, 12 лютого 2018, 14:21

У Всесвітній день хворого, який відзначають 11 лютого, представники «Народного фронту» Миргородського району Полтавської області, разом з волонтерами громадської організації «Миргород – Допомога», відвідали Центр реабілітації людей похилого віку.

Про це повідомили в прес-службі Полтавської обласної партійної організації в понеділок, 12 лютого.

За інформацією представників закладу, наразі в центрі перебуває 18 чоловік, 8 з яких – лежачі. Гості привезли з собою засоби гігієни, продукти харчування та різноманітні смаколики. Всі ці речі були зібрані небайдужими мешканцями міста Миргород.

За словами представника «Народного фронту» Сергія Каймакова, бачити усмішку і задоволення на обличчі цих людей – справжнє щастя, щастя – бачити радість в очах, дарувати приємні моменти.  Для людей похилого віку такі візити – це перш за все увага і турбота, хоч на мить вони стають щасливішими.  

Також активісти Гадяцької районної організації «Народного фронту»  відвідали дитячий садочок «Дзвіночок». На базі цього дитячого навчального закладу є група дітей з особливими потребами. Вони перебувають в групі, де запроваджено інклюзивне навчання. Саме для кращого розвитку цих дітей активісти привезли з собою подарунки розвиваючі іграшки з природнього матеріалу (дерево).

«Діти з особливими потребами потребують нашої уваги, нашої особливої турботи, особливих умов. Ці діти можуть бути таким ж щасливими, як і кожні інші»,   зазанчила активіст Гадяцької районної організації Політичної партії «Народний фронт» Лідія Незямова.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua