Активісти «Народного фронту» в Білій Церкві зустріли бійців АТО, які повернулися на ротацію
вівторок, 31 жовтня 2017, 13:01

Активісти «Народного фронту» в Білій Церкві взяли участь у зустрічі бійців третього батальйону легендарної  окремої 72-ї механізованої бригади імені Чорних Запорожців, які повернулися з зони АТО на ротацію.

Як повідомили в прес-службі Київської обласної партійної організації «Народного фронту», бійці повернулися додому минулої ночі. Попри пізню годину та несприятливі погодні умови, привітати захисників на перон залізничного вокзалу прийшло чимало містян.

«Чорні Запорожці – найпотужніші і найміцніші. Це гордість усієї України. Вони захищали Батьківщину в найгарячіших точках на мапі АТО: це і Донецький аеропорт, і Авдіївка, і Ізварине. Пишаємося нашими героями, завдяки їм ми маємо можливість  жити в мирі та спокої, працювати і виховувати дітей. Слова окремої подяки – медичній роті, тим, хто надає допомогу пораненим і хворим, рятує життя бійців. Низький уклін їм за це», – повідомила працівниця громадської приймальні  Білоцерківської міської організації «Народного фронту» Катерина Середа.

Такі святкові зустрічі героїв у Білій Церкві триватимуть і наступними днями. У повному складі із технікою та озброєнням після понад року перебування на передовій до місця постійної дислокації вже прибув перший батальйон Чорних Запорожців.

Загалом упродовж тижня з фронту додому мають повернутися кілька сотень бійців 72-ї механізованої бригади. 5 листопада в Білій Церкві на їхню честь заплановано парад: герої через усе місто пройдуть урочистою ходою.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua