Андрій Тетерук: Фракція "Народний фронт" готова обирати нову ЦВК до канікул (відео)
вівторок, 10 липня 2018, 12:54

Фракція "Народний фронт" сподівається, що парламент обере новий склад Центральної виборчої комісії до закриття сесії та парламентських канікул.

Про це заявив перший заступник голови фракції "Народний фронт", народний депутат Андрій Тетерук, відповідаючи на питання журналістів.

Він підкреслив, що позиція "Народного фронту" є незмінною: нову виборчу комісію треба обрати за чіткими нормами і правилами, а також те, що на 13 місць у ЦВК мають бути подані 13 кандидатур, а не 14.

"Ми маємо іти на канікули із відчуттям, що у нас немає боргів, що ми не відкладаємо проблеми, які треба вирішувати уже сьогодні", - заявив Тетерук.

Разом із тим він прокоментував ідею однієї з фракцій про зміну закону щодо ЦВК, аби додати ще одне вакантне місце і всі 14 кандидатів мали змогу отримати посади, наголосивши на неприпустимості порушення законодавства.

"Ми маємо думати над тим, як приймати державницькі рішення, не підтасовуючи законодавство. Дуже хотів би аби усі рішення Верховної Ради, насамперед, були державницькими та законними і не перевищували законодавчих норм, які вже є. Інакше ми зайдемо в нікуди", - резюмував представник "Народного фронту".


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua