Антикорупційні органи повинні невідкладно розслідувати зізнання Онищенка, - Георгій Логвинський (відео)
четвер, 15 грудня 2016, 12:18

Правоохоронні органи повинні невідкладно розслідувати усі кричущі факти політичної корупції, зокрема заяви депутата-втікача Олександра Онищенка, який спрямував мільйони доларів на дискредитацію Арсенія Яценюка та партії "Народний фронт".

Про це заявив народний депутат Георгій Логвинський у середу під час ефіру на одному з телеканалів.

"Такі випадки, як Онищенко, який відкрито сказав, що він купив за 6 мільйонів доларів свій мандат, такі речі, як мільйони доларів на антирекламу Яценюка, на підрив політичної сили, яка посіла перше місце в країні (партія "Народний фронт" отримала найбільше голосів на парламентські виборах 2014 року. – Ред.) – це кричущі факти. І ми вимагаємо від НАБУ, усіх правоохоронців такі речі, як "амбарна книга", як заяви Онищенка, розслідувати і показати, про що йде мова", - сказав народний депутат.

"Не може бути такої ситуації в нашій країні, що мільярди, - а мова йде про мільярди доларів, які вказані у так званій "амбарній книзі", - можуть ходити по нашій країні у вигляді хабарів і правоохоронна система, яку ми побудували – це Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура - не будуть цим займатися… Вони зобов’язані цим займатися просто за визначенням", - наголосив він.

За словами Георгія Логвинського, окрім заяв політиків та "амбарної книги" Партії регіонів є також багато інших фактів – показів свідків, відео, результатів експертиз, на підставі яких правоохоронці можуть довести наявність злочину в діях конкретної особи.

У той же час представник фракції "Народний фронт" зауважив, що під час розслідування озвучених фактів політичної корупції "слід бути дуже уважними, оскільки серед справжніх доказів та документів можуть виявитися фейки та дезінформація.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua