Арсеній Яценюк дізнався про виклик в суд в якості свідка у справі про держзраду Януковича зі ЗМІ. Готовий свідчити, коли суд повідомить про час і місце
неділя, 14 червня 2020, 20:39
Колишній прем'єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк заявляє, що не отримував повістки про виклик в суд в якості свідка на завтрашнє засідання у справі про державну зраду колишнього президента Януковича. Проте готовий надати свідчення як свідок у цій справі і публічно звертається до суду повідомити про дату, час і місце розгляду справи за його участі.
 
Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook прес-секретарка Арсенія Яценюка Ольга Лаппо.
 
«В ЗМІ з посиланням на адвоката Януковича з’явилась інформація, що завтра в Апеляційному суді Києва планується допит у якості свідка Арсенія Яценюка у справі про державну зраду колишнього президента Віктора Януковича. Арсеній Яценюк давав всі відповідні свідчення в суді першої інстанції і готовий невідкладно надати свідчення в Апеляційному суді. Суд першої інстанції виніс вирок і визнав Януковича В.Ф. винним у державній зраді та призначив покарання у вигляді 13 років позбавлення волі», - повідомила прес-секретарка.
 
«Жодної повістки про виклик у якості свідка на завтрашнє засідання Арсеній Яценюк не отримував. Проте як свідок у цій справі публічно звертається до шановного суду з проханням повідомити про дату, час і місце розгляду справи за участі Арсенія Яценюка», - зазначила вона.
 
«Правду і право ніхто не знищить. Він буде їх захищати», - написала Ольга Лаппо.
Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua