Арсеній Яценюк: Хто досі не усвідомив факту системної війни Росії проти НАТО - або сліпець, або недруг союзу вільних націй
четвер, 31 жовтня 2019, 08:36
 
«Росія веде війну проти Альянсу. Вона використовує для цього всі можливості: і містечковий егоїзм окремих членів НАТО, і бажання інших отримати зиск за рахунок Північного потоку-2, і недалекоглядність тих, хто вірить в договороздатність Кремля. Хто досі не усвідомив факту системної війни Росії проти НАТО, є або сліпцем, або недругом для всього західного союзу вільних націй», - наголосив у своєму дописі на Facebook 31 жовтня прем`єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк.
 
Він підкреслив, що приїзд до України Північноатлантичної  ради, керівного органу НАТО - важливий вияв солідарності з Україною: «Ми вдячні за це».
 
Водночас, наголосив лідер НФ, приїзд Генерального секретаря НАТО і високих представників держав-членів Альянсу до України - не лише привід для компліментів: «Україна повинна прямо сказати партнерам про велику загрозу і небезпеку, яка нависла над  нами всіма».
 
Ця загроза, наголосив він, походить від браку єдності між союзниками. 
 
Арсеній Яценюк підкреслив, що той, хто сьогодні чинить перешкоди і блокує повноцінну політичну підтримку України, «працює проти всього Альянсу».
 
«Той, хто примирливо заграє з Москвою, намагаючись використати нашу біду у власних інтересах, не здобуде жодної вигоди, але завдасть непоправної шкоди миру і безпеці всієї Європи», - наголосив лідер «Народного фронту».
 
«Грізна та агресивна армада, яка прагне відновлення колишніх сфер впливу радянської імперії, змете двері, які Альянс тримає зачиненими для України та Грузії», - підкреслив він.
 
Натомість, наголосив лідер НФ, єдність НАТО, тверда політична воля і чіткий план, як здійснити вступ наших держав до Альянсу, «здатні зупинити ворога і запобігти корозії та руйнації Альянсу».
 
«Візит до України - це можливість для наших союзників усвідомити свою відповідальність перед історією. Почуйте у наших словах надію великого народу, який захищає і вас», - написав Арсеній Яценюк.
Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua