Арсеній Яценюк після зустрічі з Дональдом Туском: Маємо зробити все, щоб Нормандська зустріч не стала «новим Мюнхеном» чи «Ялтою»
середа, 20 листопада 2019, 13:57
«Будь-яка двозначність чи непослідовність у діях офіційного Києва у справі захисту своїх законних інтересів - це послуга ворогу», - наголосив прем‘єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у своєму дописі на Facebook після зустрічі з президентом Європейської Ради Дональдом Туском у Загребі 20 листопада. 
 
Арсеній Яценюк зустрівся з Дональдом Туском у рамках участі в Конгресі Європейської Народної партії, що проходить в столиці Хорватії. 
 
Лідер «Народного фронту» повідомив, що під час зустрічі обговорювали дві основні теми - «розвиток внутрішньої політичної ситуації в Україні і небезпеки міжнародного становища, які безпосередньо стосуються нашої держави».
 
«Дональд Туск - активний і відданий союзник України. Ціную його небайдуже прагнення допомогти Україні мудрою порадою і діяльною підтримкою», - написав Арсеній Яценюк.
 
Проте, наголосив він, «ніхто не зможе Україні допомогти, якщо про власні безпекові інтереси не дбатиме сама Україна, твердо і послідовно»: «Будь-яка двозначність чи непослідовність у діях офіційного Києва у справі захисту своїх законних інтересів - це послуга ворогу».
 
«Ми повинні зробити все можливе, щоб зустріч у Нормандському форматі в Парижі не стала для України, Європи та світу «новим Мюнхеном» чи «Ялтою», - наголосив Арсеній Яценюк.
 
Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua