Арсеній Яценюк привітав нову лідерку ХДС та подякував Ангелі Меркель
п’ятниця, 7 грудня 2018, 18:30

Лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк привітав Аннеґрет Крамп-Карренбауер із обранням на пост лідерки Християнсько-Демократичного Союзу Німеччини та висловив вдячність Ангелі Меркель за історичне лідерство в ХДС.

"Християнсько-Демократичний Союз у Німеччині - це важливий союзник України та нашої політичної сили "Народного фронту", - підкреслив Арсеній Яценюк у своєму дописі на Facebook.

"Вітаю Аннеґрет Крамп-Карренбауер з обранням новим керівником ХДС. Це рішення відкриває нову сторінку в діяльності християнських демократів у Німеччині. Вірю в успіх нового лідера ХДС і наших партнерів", - написав він.

Лідер "Народного фронту" підкреслив, що великим надбанням у відносинах із ХДС є "взаємна довіра і тісна співпраця для захисту безпеки Європи, спільна протидія агресії Росії та підтримка з боку Німеччини європейських перетворень в нашій державі": "Щиро бажаю активного продовження цієї місії. Нам потрібна єдність, рішучість та нові результати".

Арсеній Яценюк висловив вдячність Ангелі Меркель: "Дякую Ангелі Меркель за її лідерство на чолі Християнсько-Демократичного Союзу. Її внесок у процвітання, мир і поступ Європи неможливо переоцінити. Покладаємося на її подальшу підтримку на посаді Федерального канцлера Німеччини. Спільна справа продовжується".

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua