Арсеній Яценюк про фейк з лікарями: це вже за межею добра і зла (ВІДЕО)
четвер, 26 березня 2020, 23:01

Прем'єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк закликав політичних опонентів не переходити межу і припинити поширювати брехню проти нього і лікарів, які сьогодні рятують життя українців.

Про це Арсеній Яценюк заявив у своєму відеозверненні.

“Можна було розповсюджувати фейкові новини і брехню про те, що я відсвяткував “перший мільярд”. Про те, що в мене є 24 вілли в Маямі. Про те, що в мене є десятки паспортів. Про те, що я вбив 30 росіян на чеченській війні. Про те, що я вкрав мільярди на будівництві проекту “Стіна”. І ще десятки брехливих цинічних новин, які видумують різного роду політтехнологи”, - зазначив він. 

“Але сьогоднішня “новина” – це вже за межею добра і зла. Це не новина – а брудна брехня не просто по відношенню до мене, а по відношенню до тисяч лікарів і медсестер, які сьогодні рятують життя українців”, - наголосив Арсеній Яценюк.

“Розповсюдили новину, що начебто я в лікарні (я не в лікарні). Що начебто я образив медсестру (я ніколи б собі не міг цього дозволити). Що начебто якусь палату готують у тому числі і для мене. Це ще одна брехня”, - підкреслив лідер “Народного фронту”. 

Арсеній Яценюк звернувся до тих, хто поширює подібні фейки: “Ви можете використовувати всі свої політичні технології, як ви їх використовували раніше, але будь-яка брехня набагато слабша від правди”. 

“В цей момент сьогодні, коли вся країна переживає – не переходьте цю межу. Воно вас дожене”, - додав він. 

Лідер “Народного фронту” закликав українців не вірити брехні.

“Залишайтеся впевнені в собі і впевнені виключно в правді. Вірте тільки фактам. Факти і правда завжди сильніші”, - резюмував Арсеній Яценюк.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua