Арсеній Яценюк про його заочний арешт в Росії: Слідчий комітет РФ і російські суди виконали пряму вказівку Путіна (відео)
вівторок, 28 березня 2017, 19:52

«Путін мститься за введені санкції проти Росії, за те, що Україна стала енергетично незалежною, що ми подали позови до Європейського суду з прав людини і Організації Об'єднаних Націй проти Росії за військове вторгнення в Україну і підтримку тероризму в Україні. І за те, що Україна обрала курс в Європу, до вільного світу», - підкреслив лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у коментарі журналістам щодо рішення російського суду про свій заочний арешт.

«Слідчий комітет Російської Федерації і російські суди виконали пряму вказівку президента Путіна», - наголосив він.

Лідер «Народного фронту» підкреслив, що ще одна мета цієї акції – не дати йому можливості «доносити українську позицію у всіх світових столицях і консолідовувати весь вільний світ і наших друзів проти російської агресії, з тією метою, щоб відновити територіальну цілісність України»: «Але їм це не вдасться. Це ще одне свідчення абсурду і неадекватності російської влади. А ми свою правову позицію відстоїмо».

«Але це не має нічого спільного з правом. Це виключно політичне, навіть геополітичне замовлення проти України», - наголосив Арсеній Яценюк.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua