Арсеній Яценюк про резолюцію Генасамблеї ООН з вимогою демілітаризації Криму: Російську пиху знову збито
вівторок, 18 грудня 2018, 11:12

Генеральна Асамблея ООН схвалила безпрецедентно жорстку резолюцію на підтримку України із вимогою демілітаризації Криму: "Прекрасна відповідь на вчорашні репліки Кремля про якісь "провокації" з українського боку", - підкреслив лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк у своєму дописі на Facebook 18 грудня.

"Російська дипломатія любить вдавати авторитетність. Надуті щоки. Грізні погляди. Якщо треба, то й слово нецензурне. Що казати: високий єфрейторський клас. Учора російську пиху знову збито", - наголосив Арсеній Яценюк.

Він зазначив, що ухвалений вчора документ продовжує і розвиває корпус міжнародних документів з протидії агресії Росії, який його уряд розпочав формувати зі схвалення історичної резолюції Генеральної Асамблеї ООН 24 березня 2014 року".

Навіть така складна структура, як Всесвітня Організація, ясно каже Москві: "Не брешіть, припиніть нарощувати зброю, забирайтеся геть з України і нарешті заспокойтеся", - підкреслив лідер НФ.

Арсеній Яценюк висловив вдячність українським дипломатам та всім партнерам України за важливу новину.

"Пам’ятаймо про підтримку тих, хто виступив на користь резолюції. І не забуваймо тих, хто проголосував проти. Їм варто поспівчувати - вони голосували проти себе", - написав Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua