Арсеній Яценюк про рішення міжнародного суду ООН: Чергова перемога України, яку ми почали кувати ще у 2014 році
п’ятниця, 8 листопада 2019, 20:42
«Довгі роки наполегливої роботи нашої урядової команди і сьогодні приносять Україні перемоги. Рішення про переслідування держави-агресора в Міжнародному суді ООН за фінансування тероризму було одним із пріоритетів програми мого уряду, яку ми представляли у парламенті 11 грудня 2014 року», - наголосив у своєму дописі на Facebook 8 листопада прем`єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк.
 
Те, що сьогодні Міжнародний суд ООН визнав прийнятною скаргу у справі України проти РФ щодо порушення Росією Міжнародної конвенції про боротьбу з фінансуванням тероризму, Арсеній Яценюк назвав «черговою перемогою України, яку ми почали кувати ще у 2014 році».
 
Лідер «Народного фронту» висловив вдячність усім, хто в той час «у надскладних умовах знайшов волю і мужність працювати заради майбутніх перемог України». 
 
Нагадаємо, 11 грудня 2014 року тодішній прем`єр-міністр України Арсеній Яценюк оголосив із парламентської трибуни про початок процедури подачі позову проти
РФ до Міжнародного суду ООН з приводу порушення Російською Федерацією Міжнародної конвенції про боротьбу з тероризмом: «Росія фінансує тероризм, і вона зобов’язана за це відповісти. І вона відповість в Міжнародному суді ООН», - наголосив Арсеній Яценюк.
 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua