Арсеній Яценюк: Стаття Путіна - пропаганда геббельсівського штибу
середа, 14 липня 2021, 21:00

Найкращий шлях, щоб зупинити Путіна, – бути об’єднаними Сполученим Штатам, Європейському Союзу та Україні. Найбільше, чого треба боятися, - це сам страх. Не потрібно боятися Путіна. Про це сказав Арсеній Яценюк під час виступу в Атлантичній раді в середу, 14 липня, у Вашингтоні.

Говорячи про останню статтю президента РФ, він підкреслив, що ця стаття не має нічого спільного з історичним підходом щодо України: «Це путінська пропаганда геббельсівського штибу».

«Абсолютно очевидно, що кінцева мета Путіна – захопити Україну. Він ніколи не змінить цей курс. Крапка. І всі в Європі, в Сполучених Штатах мають усвідомити - саме в цьому місія, в яку вірить Путін», - зазначив Арсеній Яценюк.

Він підкреслив, що Путін хоче відновити СРСР під власним управлінням: “Це може бути в абсолютно іншій формі. Але подивіться, що робить Путін у всіх куточках світу. Він захопив територію України, незаконно анексував Крим, атакував Грузію, надіслав своїх військових і маріонеток на Донбас. Він є загрозою для всього вільного світу».

Меседж Путіна у статті, вважає Арсеній Яценюк, адресований не українцям.

«Оскільки більшість українців ненавидять Путіна, і це реальність. На сьогоднішній день люди чітко знають, що це агресор і ворог української держави. Його меседж більше адресувався російській аудиторії: “Подивіться, ось в чому мій план, мій план – захопити Білорусь” - що він робить зараз. План також - захопити Україну, як не сьогодні, то завтра”, - зазначив Яценюк.

“Маємо зрозуміти, що він ніколи не змінить свого курсу. Найкращий шлях, щоб його зупинити, – це стримати його, бути об’єднаними. Сполучені Штати, ЄС та Україна мають бути єдиними в своїй позиції. Найбільше, чого треба боятися, - це сам страх, як казав Рузвельт. Не потрібно боятися Путіна. Ми повинні показати свою потужну єдність. І я впевнений, що демократія переможе у світі”, - наголосив Арсеній Яценюк.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua