Арсеній Яценюк: Треба не дати Росії жодного шансу отримати політику замирення (відео)
вівторок, 13 лютого 2018, 08:21

“У Путіна - персональна травма України. Він постійно програвав Україну. І зараз він програє Україну”, - наголосив лідер партії “Народний фронт” Арсеній Яценюк у програмі “Свобода слова” на телеканалі ICTV у понеділок, 12 лютого.

Росія переслідує виключно свої зовнішньополітичні інтереси, підкреслив він: “Зовнішньополітичний інтерес України полягає у відновленні територіальної цілісності нашої держави. Зовнішньополітичний інтерес Росії полягає в знищенні України як незалежної, суверенної європейської держави”.

Під час укладення Мінських домовленостей Путін, за словами Арсенія Яценюка, “створював для України десятки пасток”: “Його завдання – в жодному випадку не відновити територіальну цілісність України. Його завдання – повернути Україну до так званої сфери впливу Російської Федерації. Для нього це ще й персональна травма України. Він постійно програвав Україну. І зараз він програє Україну. Для нього особисто ця травма полягає в тому, що він хоче повернути Україну у власне проросійське, навіть прорадянське лобі”.

“Не дуже просто утримувати сьогодні санкції. Зараз стільки недобрих язиків є і серед країн-членів Європейського Союзу, які кажуть: Давайте повернемося до стосунків з Росією, як було раніше.

“Інколи бізнес переважає над цінностями Європейського Союзу”, - сказав Арсеній Яценюк.

“Тому треба вести діалог із Європою та США і не давати Росії жодного шансу отримати політику умиротворення. Ця політика вже була перед Другою світовою війною”, - наголосив лідер “Народного фронту”.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua