Блогерка вибачилася за брехню проти Арсенія Яценюка і його родини
п’ятниця, 27 вересня 2019, 15:12

Вінницький міський суд рішенням від 27 вересня зобов'язав блогерку Ірину Угрюмову спростувати неправдиву інформацію щодо прем'єр-міністра України 2014-2016 років, лідера партії "Народний фронт" Арсенія Яценюка. Вона опублікувала спростування та вибачення перед Арсенієм Яценюком та його родиною.

У своєму дописі на сторінці Facebook блогер написала, що розміщена нею інформація була недостовірною і такою, що не відповідає дійсності. "Прошу пробачення в Арсенія Петровича і його сім`ї за публікацію недостовірної інформації", - написала Ірина Угрюмова.

13 квітня 2019 року блогерка розмістила у своєму Facebook допис про те, що родина Арсенія Яценюка начебто проживає за межами України та володіє незаконними статками. Інформацію поширили десятки сайтів-"зливних бачків".

Нагадуємо, раніше прес-служба "Народного фронту" повідомила, що звернеться з позовом до суду щодо цього фейку: "Ми знову наголошуємо на тому, що Арсеній Яценюк проживає і працює в Україні. Його дружина Терезія працює психологом у державній лікарні у Києві. Батьки проживають у Чернівцях. Паспортів іноземних держав не мають", - заявляли у прес-службі.

Це не перший випадок, коли за рішенням суду спростовували брехню проти Арсенія Яценюка.

Так, блогер Михайло Шнайдер визнав неправдивою опубліковану ним інформацію про те, що лідер НФ начебто "живе в шикарному будинку на березі океану". 

Також суд зобов’язав автора блогу Олега Торгала, який написав, що Арсеній Яценюк нібито "придбав 24 вілли у Маямі", спростувати цю неправдиву інформацію. Автор публічно вибачився ще до винесення рішення суду.

Ще раніше спростував та вибачився за неправдиву інформацію відомий автогонщик та автомобільний журналіст, який в ефірі одного з ток-шоу заявив про вигаданий "перший мільярд".

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua