Будь-яка спроба зупинити реформу децентралізації призведе до значної шкоди - Арсеній Яценюк після зустрічі зі спецпосланником уряду Німеччини
п’ятниця, 13 вересня 2019, 09:16

Прем'єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк 12 вересня зустрівся зі Сепеціальним посланником німецького уряду з питань децентралізації, колишнім прем’єр-міністром Федеральної землі Саксонія Ґеоґром Мільбрадтом.

У своєму дописі на Facebook за підсумками зустрічі Арсеній Яценюк підкреслив, що німецькі партнери «з великою увагою та співпереживанням продовжують ставитися до нинішніх політичних процесів в Україні»: «Радий, що їхня увага полягає не у формальних словах підтримки, а в небайдужій і тверезій оцінці ситуації та багатьох ризиків, які виникають в країні».

Продовження політики децентралізації, яку Україна розпочала у 2014 році, - це, підкреслив лідер «Народного фронту», один із найзначиміших маркерів, який розглядають наші партнери.

«Згоден з думкою колеги, що будь-яка спроба зупинити або підмінити реформу, що вже принесла справжні права і свободи на місця, призведе до значної шкоди. Повернення до авторитарних практик минулого - шлях в нікуди», - наголосив Арсеній Яценюк.    

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua