Це не газ буде зі знижкою. Це Україну купують зі знижкою - Арсеній Яценюк про можливі прямі поставки газу з Росії
вівторок, 26 листопада 2019, 14:28

 

«Це не газ буде зі знижкою. Це Україну купують зі знижкою. Не вийшло затягти нас в імперію через Єдиний економічний простір, тепер тягнуть по-новому», - так прокоментував інформацію про можливі прямі поставки газу з Росії з 2020 року двічі прем`єр-мінстр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у блозі на Цензор.НЕТ.

Путін повністю змінив тактику, наголосив Арсеній Яценюк: «Військову операцію змінили на економічну, енергетичну і політичну операцію з захоплення України».

«Путін вже отримав український ринок електроенергетики, і українці почали годувати російське Інтер РАО, російських шахтарів і російський бюджет», - написав він.

Тепер, підкреслив лідер «Народного фронту», Росія «повертає спеціальну дивізію російських військ – «Газпром».

«Наступним кроком буде відновлення «экономических связей», а по факту - відмова від Угоди про зону вільної торгівлі з Євросоюзом», - написав він.

«Далі буде більше: «братские народы должны возобновить гуманитарные связи». А в Нормандії «миротворець» Путін буде говорити, що він за мир. Тільки по факту це буде «русский мир», - наголосив Арсеній Яценюк.

Нагадаємо, учора, 25 листопада, виповнилося чотири роки з того часу, як уряд Арсенія Яценюка прийняв рішення про припинення постачання газу з Росії.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua