Депутати “Народного фронту” очолили рейтинг найуспішніших мажоритарників червня, - ОПОРА
середа, 27 липня 2016, 20:21

Народні депутати фракції “Народний фронт” очолили рейтинг найбільш успішних та активних мажоритарників за результатами моніторингу діяльності 105 депутатів-мажоритарників, проведеного громадянською мережею ОПОРА у червні 2016 року.

Відповідне дослідження оприлюднено на сайті ОПОРИ.

Так, згідно з результатами моніторингу, до ТОР-5 найуспішніших мажоритарників увійшли виключно представники фракції “Народний фронт”, а саме: Максим Бурбак, Павло Дзюблик, Ігор Гузь, Олександр Кодола та Анатолій Дирів.

Як відомо, у 2016 році громадянська мережа ОПОРА здійснює моніторинговий проект у 105 виборчих округах 24 областей  України та міста Київ. Моніторингова кампанія передбачає щомісячний комплексний аналіз діяльності 105 народних депутатів, обраних за мажоритарною складовою, у їхніх округах.

Зокрема, моніторинг включає аналіз таких видів діяльності депутатів: аналіз законодавчої активності (кількість постанов, законопроектів та запитів, ініційованих депутатом, зокрема таких, які стосуються проблем його округу; відвідуваність засідань комітетів та пленарних засідань ВРУ, виступи депутата тощо); аналіз активності депутата у його виборчому окрузі/області (кількість і регулярність роботи громадських приймалень депутата, проведення депутатом особистих прийомів громадян та їхня відповідність дням для роботи з виборцями відповідно до графіку ВРУ, кількість візитів у округ та участь у роботі місцевих органів влади, звітування депутата про свою роботу).

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua