Депутати «Народного фронту» зареєстрували законопроект щодо порядку затвердження бюджетів фондів соціального страхування
середа, 3 лютого 2016, 11:02

Народні депутати фракції «Народний фронт» Людмила Денісова, Сергій Драюк та Олександр Дроздик подали законопроект «Про внесення змін і доповнень до деяких законодавчих актів України щодо затвердження бюджетів фондів соціального страхування України» (реєстр. № 3876), який розробили на виконання Угоди про Коаліцію депутатських фракцій «Європейська Україна».

Як зазначають автори, проект закону покликаний забезпечити незалежність, прозорість та публічність у діяльності фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування.

Для цього пропонується внести зміни і доповнення до законодавства України про загальнообов'язкове державне соціальне страхування, законів України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування», «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття», «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування», якими встановити норми про затвердження бюджетів фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування Верховною Радою України.

Як повідомила один із розробників законопроекту, Голова Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Людмила Денісова, прийняття законопроекту дозволить посилити державний нагляд за формуванням бюджетів фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування, тим самим забезпечити більший контроль і захист прав та інтересів застрахованих осіб.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua