Народний фронт пропонує увіковічнити пам'ять нацгвардійців, загиблих від рук провокаторів під стінами парламенту (відео)
п’ятниця, 9 жовтня 2015, 12:19

Верховна Рада вшанувала хвилиною мовчання пам'ять чотирьох загиблих бійців Національної гвардії України - Ігоря Дебріна, Дмитра Сластікова, Олександра Костіна та Богдана Дацюка, - які загинули внаслідок подій 31 серпня біля парламенту.

Як зазначив під час виступу з парламентської трибуни народний депутат фракції "Народний фронт", член Комітету з питань національної безпеки та оборони Юрій Тимошенко, "хлопці загинули, в першу чергу, за торжество порядку і справедливості у нашій державі та уберегли її від хаосу і беззаконня".

"Я був на Майдані з першого і до останнього дня і пам'ятаю першу сутичку на Банковій 1 грудня 2013-го, коли ми так само стояли проти таких дітей, але кричали одне одному: "Хлопці, тиснемо, але не б'ємо!". І мені боляче було бачити, як негідники, безчесні люди, користуючись, що ці бійці стояли беззбройними, били їх кийками по голові, насолоджуючись, і кинули гранату", - сказав Тимошенко. 

Представник "Народного фронту" звернувся до керівництва парламенту з проханням увіковічнити пам'ять загиблих нацгвардійційців: він зачитав постанову колеги по фракції Антона Геращенка про встановлення пам'ятної дошки в стінах Верховної Ради.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua