Дмитро Сторожук: Україна зробить все можливе для того, щоб винні у катастрофі MH17 понесли законне покарання
середа, 28 вересня 2016, 15:31

Українська сторона зробить все можливе для того, щоб винні у катастрофі пасажирського літака «Малайзійських авіаліній», що сталася 17 липня 2014 року, понесли законне покарання.

Про це заявив перший заступник Генерального прокурора України Дмитро Сторожук під час прес-конференції Міжнародної слідчої групи, яка займається розслідуванням трагедії Боїнга, у Нідерландах.

«Перш за все я хотів би подякувати національній прокуратурі та Національній поліції Нідерландів за проведення даного заходу. Ця трагедія трапилася у повітряному просторі України, над Донецькою областю, яка, на жаль, тимчасово непідконтрольна державній владі. Україна як ніхто зацікавлена в об'єктивному, неупередженому розслідуванні даного злочину», - заявив Дмитро Сторожук.

За його словами, українська сторона зробить все можливе для того, щоб надати всю необхідну допомогу.

«Ті докази, які на сьогоднішній день ви бачили і більшу частину з яких ми сьогодні не показали… ми зробили все можливе, щоб їх можна було використовувати в розслідуванні, а в подальшому і в суді», - зазначив представник України. 

«Ми вдячні членам міжнародної слідчої групи з Нідерландів і Австралії, які спільними зусиллями відкрили офіс в Києві і наряду з нашими слідчими працюють над цією справою. Ми зробимо все можливе для того, щоб винні понесли законне покарання» - наголосив Дмитро Сторожук. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua