Генеральна Асамблея ПАЧЕС схвалила Декларацію з урахуванням поправки України (документ)
середа, 29 листопада 2017, 14:36

Генеральна Асамблея ПАЧЕС схвалила Декларацію з нагоди 25 річниці організації, де під час голосування було враховано поправку України.

"Вітаю з перемогою! Наші зусилля щодо відновлення територіальної цілісності підтримали більшість національних делегацій ПАЧЕС", - заявила Віце-президент ПАЧЕС, керівник української делегації, народний депутат фракції "Народний фронт" Людмила Денісова.

Зокрема, у документі наголошується, що конфлікти в Чорноморському регіоні мають бути вирішені на підставі повної поваги до територіальної цілісності, незалежності та суверенітету держав-членів ОЧЕС.

"Заявляємо, що необхідно сприяти відновленню територіальної цілісності держав ЧЕС, визнаних міжнародними організаціями, такими як ООН, ОБСЄ, ПАРЄ, ЄП в якості незаконно анексованих", - йдеться у поправці делегації України до Декларації.

Парламентська Асамблея чорноморського економічного співтовариства (ПАЧЕС) була створена 26 лютого 1993 року. До її складу входять 12 країни: Албанія, Азербайджан, Болгарія, Вірменія, Греція, Грузія, Молдова, Румунія, Росія, Сербія, Туреччина та Україна.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua