Харківський "Народний фронт" привітав українців зі 100-річчям ЗУНР
четвер, 1 листопада 2018, 15:23

У Харківському "Народному фронті" привітали українців зі 100-річчям утворення Західноукраїнської Народної Республіки (ЗУНР).

У зверненні наголошується, що рівно сто років тому у Львові загони січових стрільців взяли під свій контроль усі урядові установи у місті і проголосили Західноукраїнську Народну Республіку, повідомили в прес-службі Харківської обласної партійної організації.

"Це вагома дата не лише для усіх, хто мешкає на Західній Україні, але й для кожного громадянина нашої держави, оскільки без цього історичного кроку проголошення Єдиної Соборної України 22 січня 1919 року було б неможливим! Харківський "Народний фронт" щиро вітає галичан та очікує на спільне відзначення славетної віхи нашої спільної національної історії – 100-річчя Злуки", – йдеться у вітанні.

Крім того, у Харківському "Народному фронті" нагадали, що разом із львівськими колегами проводять творчий конкурс серед школярів 9-11 класів на тему "Чому нам варто стати друзями?" до 100-річчя Соборності.

10 найкращих робіт з кожної області визначить професійне журі у складі професорів, журналістів, істориків. Результати буде оголошено 25 грудня 2018 року. На переможців очікує екскурсія Києвом, включаючи Верховну Раду, зустрічі з відомими політиками та громадськими діячами, безліч цікавих селфі і, власне, символічна зустріч із львів’янами напередодні Дня Соборності.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua