Харківський «Народний фронт» вшанував пам’ять героїв Небесної сотні – харків’ян (фото)
п’ятниця, 17 лютого 2017, 10:29

Представники Харківського «Народного фронту» на чолі з головою організації, народний депутатом фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Іриною Єфремовою вшанували пам’ять героїв Небесної сотні – харків’ян.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації.

Напередодні річниці розстрілів учасників Революції Гідності в Києві активісти відвідали могили загиблих героїв в Харкові та поклали квіти до могил Євгенія Котляра і Владислава Зубенка.

Звертаючись до присутніх, Ірина Єфремова наголосила, що ми не маємо права забувати подвиг хлопців, які поклали власне життя заради перемоги демократії та європейських цінностей в нашій країні.

«Я пам’ятаю ці дні не з чиїхось слів чи відеохроніки, більшість присутніх тут були учасниками Майдану. Я пам’ятаю, як був поранений Владислав, як він лежав в київській клініці, ми збирали кошти, але, на жаль, лікарі не змогли його врятувати. Це неприродньо, коли з життя йдуть такі молоді люди, але він загинув не марно - він загинув за нашу з вами свободу, за те, що сьогодні ми живемо не в рабстві, не в тій страшній тоталітарній системі, яку такі, як Влад, намагалися змінити», - зазначила народний депутат.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua