Харківський «Народний фронт» взяв участь у заходах з нагоди Дня Соборності
понеділок, 22 січня 2018, 12:36

Активісти Харківського «Народного фронту» взяли участь у заходах з нагоди 100-річчя з дня проголошення Незалежності УНР та Дня Соборності.

Як повідомили в прес-службі обласної партійної організації, до пам’ятника Тарасу Шевченку для покладання квітів прийшли представники місцевої влади, духовенства, громадськість, студентська молодь.

«22 січня сполучає в собі історію української державності та української звитяги. Ми згадуємо не лише Акт Злуки УНР і ЗУНР та 100-річчя проголошення Незалежності Української народної республіки, а й буремні дні чотирирічної давнини, коли пішли у вічність перші герої Небесної сотні», – наголосив заступник голови Харківської обласної організації «Народний фронт» Микола Пахнін.

«Сьогодні, відзначаючи 100-річчя проголошення Незалежності та 99-ту річницю Соборності, ми не лише згадуємо події Української національної революції 1917-21 років, а й безмежно дякуємо тим, хто сьогодні захищає нашу країну від московської навали. В цьому контексті особливо хотілося б згадати захисників Донецького аеропорту, шану яким ми віддавали разом з усією Україною», - зазначив голова Харківської міської організації «Народний фронт» Максим Олексієнко.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua