Ірина Єфремова: День захисника України – це свято всього українського народу
субота, 14 жовтня 2017, 15:23

Депутат Верховної Ради фракції «Народний фронт», голова Наглядової ради Харківського національного університету внутрішніх справ (ХНУВС), член колегії МВС Ірина Єфремова взяла участь в урочистостях з нагоди Дня захисника України в Харківському національному університеті внутрішніх справ.

На плацу зібралися курсанти та студенти, командири та викладачі, батьки, а також старшокласники зі шкіл Харківщини, Донецької та Луганської областей, вихованці ліцею «Правоохоронець», які після урочистої частини мали можливість ознайомитися з життям, умовами навчання та проживання в ХНУВС.

У своєму зверненні до всіх присутніх Ірина Єфремова переказала вітання від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, а також відзначила, що вже четвертий рік поспіль наш народ кожного дня доводить собі й усьому світові, що він по-справжньому гідний слави та свободи.

«Саме українці на своїй землі стали переднім краєм оборони демократії та європейських цінностей. Цей шлях освячений величною і нетлінною пам'яттю про героїв Небесної Сотні, безмежною повагою та шаною до бійців антитерористичної операції, які на Сході боронять нашу державу. В лавах звитяжців міцно тримають зброю і правоохоронці.

Служити та захищати, бути гідним свого призначення – це засадничий принцип, за яким діє нова українська поліція. Пишаюся тим, що в аудиторіях Харківського національного університету внутрішніх справ його прищеплюють від самого початку навчання», - наголосила Ірина Єфремова та побажала усім довгих років життя, бадьорості духу та нових звершень.

«Певен, наші воїни, наші правоохоронні, силові структури найкращі сьогодні в Європі. Цим не треба хизуватися, а потрібно доводити кожного дня», - у свою чергу додав ректор ХНУВС, генерал поліції 3-го рангу Валерій Сокуренко.

Також Ірина Єфремова разом із Валерієм Сокуренком вручили державні нагороди.

Під час урочистих заходів учасники згадали хвилиною мовчання загиблих захисників України.

Продовжилися урочистості театралізованим дійством, підготовленим курсантами та студентами університету. Учасники продемонстрували звитяги українських захисників від козацької доби до сьогодення.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua