Країни-учасниці ОЧЕС не повинні підігравати Росії, - Ірина Єфремова
вівторок, 4 липня 2017, 16:17

На засіданні Парламентської асамблеї Чорноморського економічного співтовариства перед українською делегацією стоятимуть не тільки економічні, але й політичні питання.

Про це заявила народний депутат фракції «Народний фронт» у Верховній Раді, член української делегації Ірина Єфремова, повідомили в прес-службі Харківської обласної партійної організації.

Напередодні візиту до Туреччини, де 5-6 липня відбудеться 49-а Генеральна Асамблея Організації Чорноморського економічного співробітництва, Ірина Єфремова зазначила: «Кремль не гребує жодним шансом, щоб спробувати легітимізувати анексію Криму і в даній ситуації засідання ПА ЧЕС не є винятком. До складу російської делегації увійшов так званий депутат Державної Думи, якого було незаконно обрано від Криму».

«Наше завдання – дипломатичним шляхом пояснити представникам делегацій, чому ця людина не повинна отримати мандат член ПА ЧЕС. Я думаю, ми зможемо привести необхідні аргументи і переконати делегації країн-учасниць не підігравати Росії, таким чином не порушуючи норми міжнародного права», - пояснила Ірина Єфремова.

Народний депутат також відзначила, що в порядку денному багато важливих питань, які можуть надати нового імпульсу економічним відносинам між країнами-учасницями.

Ірина Єфремова нагадала, що Україна протягом наступних шести місяців буде очолювати Організацію Чорноморського економічного співробітництва.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua