Ірина Єфремова: Ми можемо зробити роботу Верховної Ради набагато ефективнішою
п’ятниця, 3 червня 2016, 15:36

Народний депутат фракції «Народний фронт», голова підкомітету з питань забезпечення діяльності Верховної Ради і народних депутатів Ірина Єфремова під час круглого столу на тему "Інституціоналізація коаліції і опозиції в парламенті України" заявила про необхідність зробити ефективнішою роботу парламенту, повідомили в прес-службі Харківської обласної партійної організації «Народного фронту» в п’ятницю, 3 червня.

За словами Ірини Єфремової, необхідність внесення змін до Регламенту назріла вже давно. «Основний документ, який регламентує діяльність народних депутатів, вимагає доопрацювання і оптимізації. Ми можемо зробити роботу Верховної Ради набагато ефективнішою. Для цього, в першу чергу, потрібна воля і бажання самих депутатів. Сподіваюся, зала консолідується і підтримає зміни до Регламенту», - зазначила вона.

Ірина Єфремова нагадала, що екс-президент Європарламенту Пет Кокс надав українському парламенту свої рекомендації щодо реформування головного державного законодавчого органу і, на думку Ірини Єфремової, Верховній Раді конче потрібно розглянути ці пропозиції.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua