Ірина Єфремова: Ми всі маємо шанувати тих, хто і тоді, і зараз захищає наші кордони
вівторок, 8 травня 2018, 17:58

Представники Харківського «Народного фронту» на чолі з головою обласної партійної організації, народним депутатом Іриною Єфремовою взяли участь в урочистостях з нагоди Дня пам’яті та примирення біля Меморіалі Слави у Лісопарку.

Про це повідомили в прес-службі обласної організації.

Учасники – воїни АТО, керівництво області та міста, представники вищих навчальних закладів, підприємств та відомств, громадськість – поклали квіти до монументу та вшанували хвилиною  мовчання пам’ять загиблих у роки Другої світової українців.

«Жах огортає душу, коли дивишся на статистику: страшні цифри – 65 млн людей загинуло у Другій світовій війні, 62 країни брали у ній участь, тільки Україна поховала у цій війні 8 млн людей», – наголосила Ірина Єфремова та додала, що у 2005 році Генасамблея ООН ухвалила рішення зробити єдине для всіх країн-учасниць свято – День пам’яті та примирення. Україна відзначає цей день з 2015 року.

«До дрожі, коли діти говорять, що ми не бачили війни, але закликаємо усіх зробити так, аби війни не було ні в якій країні. Я згадую про дітей Донбасу, де сьогодні ідуть бойові дії. Ніхто в Другій світовій війні не міг передбачити, що брат піде на брата. І що Росія окупує частину нашої території. Сьогодні на межі зіткнення гинуть наші воїни за те, щоб Україна була вільною і незалежною. Ми всі маємо шанувати тих, хто і тоді, і зараз захищає наші кордони», – резюмувала народний депутат.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua