Ірина Єфремова привітала першокурсників Харківського університету МВС з початком навчального року (відео)
п’ятниця, 1 вересня 2017, 13:30

Народний депутат фракції «Народний фронт», член колегії МВС, голова Наглядової ради Харківського національного університету внутрішніх справ Ірина Єфремова взяла участь в урочистостях, присвячених початку нового навчального року в ХНУВС.

Звертаючись до присутніх, Ірина Єфремова виголосила привітання від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та разом з ректором вищого навчального закладу Валерієм Сокуренком вручила найкращим співробітникам відзнаки МВС.

У своїй промові народний депутат подякувала першокурсникам за те, що справою свого життя вони визначили служіння народові та державі.

«Ви обрали для себе справді шляхетну путь. Щиро дякую за ваш вибір, а також висловлюю глибоку подяку вашим батькам та рідним, які підтримали ваші наміри та прагнення служити і захищати, стояти на сторожі правопорядку та безпеки громадян України», - наголосила голова Наглядової ради.

Також Ірина Єфремова та Валерій Сокуренко вручили першокурсникам символічні «ключі від знань» та «залікову книжку».

Для всіх учасників свята курсанти та студенти університету продемонстрували свій вишкіл.

У святі взяли участь й співробітники кінологічного центру ГУ Національної поліції в Харківській області, які показали навички пошуку вибухонебезпечних речовин та затримання правопорушників чотирилапими поліцейськими.

На завершення заходу Ірина Єфремова поспілкувалася з батьками першокурсників та оглянула виставку спецтехніки й озброєння.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua