Ірина Єфремова провела зустріч з представниками громадськості Харківщини
вівторок, 26 червня 2018, 17:11

Народний депутат фракції «Народний фронт», голова Харківської обласної партійної організації Ірина Єфремова провела зустріч з представниками громадськості Харківської області.

Як повідомили в прес-службі обласної партійної організації, мета зустрічі – обмін інформацією та визначення найбільш болючих тем, які сьогодні хвилюють суспільство, особливо у віддалених від обласного центру населених пунктах.

Ірина Єфремова поінформувала присутніх про поточну суспільно-політичну ситуацію.

«Всупереч усталеній думці про літнє затишшя, ми не можемо розслаблятися, адже ніхто не зняв з порядку денного постійні намагання російського агресора розхитати ситуацію не лише на зовнішньому, а й, передусім, на внутрішньому фронті. В цьому сенсі дуже важливим є ухвалення Закону про національну безпеку, над яким активно працювала наша фракція», – наголосила Ірина Єфремова.

У свою чергу, представники районів мали можливість поставити питання народному депутату та розповісти про нагальні проблеми на місцях. Одне з кричущих питань – бюрократичні перешкоди, які надзвичайно ускладнюють, процес поховання. Як відзначили присутні на зустрічі, це питання набуло системного характеру по всій Харківській області.

Ірина Єфремова наголосила, що добре знає про цю ситуацію, адже днями безпосередньо допомагала одній з родин у розв’язанні цієї проблеми.

«Мій колега по фракції Антон Геращенко подав законопроект, який покликаний зняти суттєву напругу у надзвичайно чутливі темі прощання з померлим родичем. На минулому пленарному тижні ми внесли відповідний законопроект до порядку денного. Я дуже сподіваюсь, що парламент за два тижні, що залишилися до літньої перерви, підтримає цей проект закону. Порушуватиму це питання на фракції, аби прискорити ухвалення рішення», – підкреслила народний депутат.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua