Ірина Єфремова: Слобожанський ярмарок – не лише ярмарок покупок, а й культурного різноманіття та традицій
субота, 23 вересня 2017, 16:22

Народний депутат фракції «Народний фронт» Ірина Єфремова взяла участь у відкритті ювілейного 15-го Великого Слобожанського ярмарку. Вона відзначила, що сьогоднішній захід є логічним продовженням Міжнародного економічного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи», який відбувся напередодні.

Про це повідомили в прес-службі Харківської обласної партійної організації «Народного фронту».

За інформацією прес-служби, окрім очільників Харківщини в урочистому відкритті ярмарку взяли участь представники дипломатичного корпусу  держав, які були представлені на Форумі.

Ірина Єфремова подякувала голові Харківської облдержадміністрації Юлії Світличній за ті зусилля, що докладаються для залучення іноземних інвестицій в економіку області.

«Відчуваю легку ностальгію, бо, коли була головою райдержадміністрації Печенізького району, сама неодноразово брала участь у таких ярмарках. Цей захід дуже показовий, адже демонструє людям, які ми є, наші досягнення. Кожен район унікальний – він має свої традиції, свої добрі починання, успіхи і досягнення. Такі заходи дуже важливі, бо дають можливість представникам різних районів поспілкуватися між собою, стимулюють зайняти перше місце – це дуже почесно», – резюмувала народний депутат.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua