Ірина Єфремова відвідала університет внутрішніх справ у Харкові (фото, відео)
п’ятниця, 3 лютого 2017, 16:10

Депутат Верховної Ради фракції «Народний фронт», член колегії МВС Ірина Єфремова здійснила робочий візит до Харківського національного університету внутрішніх справ (ХНУВС), де провела зустріч з керівництвом.

Під час спілкування ректор Валерій Сокуренко окреслив перспективи та проблемні питання. Зокрема, керівник ХНУВС зазначив, що університет готує якісне, фахове поповнення для лав реформованої Національної поліції. Харківський університет є найбільш масштабним профільним вишем в Україні.

Ірина Єфремова відзначила атмосферу патріотизму та високого морального і бойового духу, який панує серед курсантів, та запропонувала ХНУВСу більш тісну співпрацю в підготовці важливих для країни законодавчих актів, а також подякувала Валерію Сокуренку за активну наукову діяльність, яку проводить університет.

В свою чергу ректор висловив впевненість, що завдяки підтримці народного депутата напрацювання фахівців, вчених та спеціалістів університету знайдуть своє відображення в нових законопроектах.

Крім того, учасники зустрічі дійшли до висновку про необхідність створення на базі «юридичної клініки» ХНУВС (центр надання безкоштовної правової допомоги) громадської приймальні народного депутата Ірини Єфремової. Це дасть змогу ще більш оперативно та ефективно надавати необхідну допомогу громадянам.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua