У Харкові вшанували пам`ять правоохоронців, які загинули при виконанні службових обов`язків
середа, 23 серпня 2017, 08:46

Народний депутат фракції «Народний фронт» Ірина Єфремова взяла участь у заходах з вшанування пам`яті правоохоронців, що загинули при виконанні службових обов`язків.

Про це повідомили в прес-службі Харківської обласної партійної організації.

У міському Будинку культури поліцейських зібралися керівництво обласного управління поліції, члени родин загиблих представників органів внутрішніх справ. Учасники заходу вшанували пам`ять загиблих героїв факельною ходою, хвилиною мовчання та покладанням квітів до памятника.

«Сьогодні навіть небо плаче за тими співробітниками органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов`язків. 64 співробітника поліції поклали свої життя, захищаючи мешканців Харківщини, захищаючи нас з вами. Сьогодні, якщо подивитися статистику, довіра населення до поліції росте з кожним днем - до нової поліції, яка утворюється після реформи, що проводить МВС на чолі з міністром Аваковим. Сьогодні політика Міністерства внутрішніх справ, керівництва країни направлена на те, аби нова поліція служила і захищала. І сьогодні є безліч прикладів цього», - наголосила Ірина Єфремова.

Вона також підкреслила, що жодна родина, в якій загинув співробітник поліції, не залишилася поза увагою держави та керівництва Харківської області.

«Безумовно, ніхто не поверне дітям батьків, дружинам чоловіків, але ми всі розуміємо, що маємо пишатися тими людьми, які поклали своє життя, аби захистити чиєсь», - наголосила народний депутат та висловила вдячність голові Харківського обласного управління Національної поліції Анатолію Дмитрієву за те, що проводять такі заходи, які «дають можливість не залишатися осторонь, а показати не лише родинам загиблих, а всім жителям Харківщини, що жодне віддане життя не залишилося непоміченим».

«Я бажаю тим, хто сьогодні приходить на службу, мирних зібрань, подій, аби сама велика цінність на світі  - життя, яке дане Богом, – продовжувалося стільки, скільки йому відведено. Хотілося б усім поліцейським побажати довгих років життя, аби у них за спиною був напарник, на якого можна покластися, якому можна довіритися. Дай їм, Боже, мирних днів, гарної служби та зірок на погонах», - підсумувала Ірина Єфремова. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua