Ірина Єфремова взяла участь в урочистостях з нагоди Дня знань у ХНУВС
понеділок, 3 вересня 2018, 11:05

Народний депутат фракції "Народний фронт", член колегії МВС, голова Наглядової ради Харківського національного університету внутрішніх справ (ХНУВС) Ірина Єфремова взяла участь в урочистих заходах з нагоди початку нового навчального року в університеті.

Про це повідомили в прес-службі Харківської обласної партійної організації.

Звертаючись до присутніх на святі першокурсників, студентів, курсантів, викладачів, командирів, батьків, Ірина Єфремова зачитала вітання від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

"Сучасна освіта – це основа успішного майбутнього країни. Ми проводимо докорінну реформу системи МВС, запроваджуємо кращий закордонний досвід, втілюємо нові принципи забезпечення поваги до прав людини та державного сервісу у сфері безпеки сучасного рівня. Саме від якості освіти та самовідданості і наполегливості фахової молоді залежить успіх цього складного процесу", – йшлося у вітанні.

Від себе особисто голова Наглядової ради побажали першокурсникам, аби вони ніколи у житті не розчарувалися у виборі професії. "Я бажаю, аби вона була на все життя, а далі молодь лише удосконалювала знання та навички, здобуті у стінах цього славетного вишу", – наголосила народний депутат.

Також Ірина Єфремова побажала викладачам, аби до них якомога частіше поверталися їхні вдячні випускники. "Я сама вчитель і пам`ятаю свого кожного учня. І коли він приходить і каже, що захистив дисертацію або здобув підвищення по службі, ти розумієш, що якусь частку у цю дитину вклав і ти", – зазначила вона.

У свою чергу ректор ХНУВС, генерал поліції ІІІ рангу Валерій Сокуренко наголосив, що дуже важливо, що багато викладачів університету брали участь у бойових діях на Сході України і тепер навчають курсантів та студентів на власному прикладі, передають свій досвід.

"Упевнений, що високий рівень теоретичних знань і практичних навичок, які ви отримаєте під час навчання, дадуть змогу впевнено почуватися в обраній професії, щоб служити народові України та захищати його. Це відповідальна місія, яка під силу лише справжнім патріотам своєї країни. Успішного вам навчання, майбутня еліта нашої держави", – побажав ректор.

Також Валерій Сокуренко наголосив, що матеріально-технічна база університету знаходиться на високому рівні і подякував за увагу до вишу міністру внутрішніх справ Арсену Авакову та керівництву Національної поліції.

Під час урочистостей Ірина Єфремова та Валерій Сокуренко вручили першокурсникам символічні ключ від знань та залікову книжку, а найкращим співробітникам та курсантам – нагороди та відзнаки Міністерства внутрішніх справ України.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua