Ірина Єфремова закликала вирішити питання безпечного і безперешкодного перетину залізничних переходів в Близнюках
середа, 13 грудня 2017, 15:30

Депутат фракції «Народний фронт» Ірина Єфремова звернулася до голів регіональних управлінь «Укрзалізниці» – керівника «Південної залізниці» Миколи Уманця та «Донецької залізниці» Сергія Бугайова з приводу ситуації, що склалася у населеному пункті Близнюки Харківської області.

Як повідомили в прес-службі обласної партійної організації «Народного фронту» в середу, 13 грудня, у зверненнях Ірина Єфремова наголошує, що пішохідна доріжка, по якій зазвичай ходять місцеві мешканці, зараз перегороджена вантажними потягами. А, враховуючи, що Близнюки розташовані по обидві боки колії, то аби потрапити до установ (школа, дитячий садочок, лікарня), треба постійно переходити через колію.

Мешканці селища поскаржилися народному депутату, що через потяги діти не можуть вчасно потрапити до садочка, школи, а пенсіонери змушені перелазити під вагонами.

У своїх зверненнях Ірина Єфремова просить керівників регіональних підрозділів «Укрзалізниці» вирішити питання безпечного і безперешкодного перетину залізничних переходів в Близнюках.

Народний депутат наголосила, що взяла це питання під особистий контроль.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua