Ірина Єфремова: Жоден поліцейський, який загинув, захищаючи правопорядок, не повинен бути забутий (відео)
вівторок, 23 серпня 2016, 10:49

В Харкові пройшли скорботні заходи з нагоди Дня пам’яті загиблих при виконанні службових обов`язків працівників органів внутрішніх справ України, повідомили в прес-службі Харківської обласної партійної організації «Народного фронту» у вівторок, 23 серпня.

За інформацією прес-служби, вшанувати пам`ять загиблих поліцейських зібралися керівництво Головного управління Національної поліції в Харківській області, облдержадміністрації та обласної ради, народний депутат фракції «Народний фронт» у Верховній Раді, член колегії МВС України Ірина Єфремова, родини правоохоронців.

Скорботні заходи розпочалися смолоскиповою ходою до пам’ятника загиблим працівникам поліції, почесна варта поклала гірлянду пам’яті до підніжжя монументу. Присутні вшанували пам`ять хвилиною мовчання, після чого в небо були відпущені білі голуби, як символ миру.

«Нині «модно» лаяти працівників поліції: десь своєчасно не доїхали, десь не дуже шанобливо відповіли… Але, коли ти присутній на таких заходах, то розумієш, що люди, які дали присягу служити народу України, кожному з нас, віддають свої життя у боротьбі зі злочинністю», - наголосила Ірина Єфремова а також додала, що жоден такий герой та його родина не повинні бути забутими. 

«Сьогодні наші співробітники органів внутрішніх справ захищають нашу країну на сході. Гинуть, захищаючи країну, і, безумовно, кожна сім`я, кожна дитина, яка залишилася без батька, не повинна бути забутою державою, не повинна бути забутою кожним українцем. Бо правоохоронці віддають свої життя за нас з вами, за нашу країну, за наше майбутнє», - зазначила народний депутат.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua