Поновлення виплати спецпенсій є неприпустимим, - Людмила Денісова
п’ятниця, 19 червня 2015, 16:52

Ініціатива щодо відновлення повного обсягу виплати пенсій працюючим пенсіонерам була б підтримана парламентським Комітетом з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення, якби представники «Батьківщини» не намагалися повернути колишнім чиновникам спеціальні пенсії. Про це заявила голова профільного комітету, член фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Людмила Денісова.

За її словами, у законопроекті №2698, внесеному народними депутатами «Батьківщини», приховано норму щодо відновлення пенсій спецпенсіонерам у розмірах, які вони отримували ще до проведення реформи.

«Тобто повернути їм не лише ту пенсію, яку вони отримували на загальних підставах, а їхню високу спецпенсію», - пояснила вона.

«Безумовно, комітет не міг підтримати таку пропозицію, і авторам було запропоновано доопрацювати та прибрати норму, що стосується спецпенсіонерів, залишивши пункт про повернення 15% пенсії лише тим працюючим пенсіонерам, які отримують пенсії на загальних підставах», - наголосила представник «Народного фронту».

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua