Людмила Денісова: Парламент має зайнятися пенсійним питанням учасників АТО, їх родин та інвалідів (відео)
понеділок, 18 квітня 2016, 13:21

Верховна Рада має на цьому тижні розглянути та ухвалити в першому читанні законопроект про призначення пенсій учасникам АТО, членів їх родин, а також зайнятися питанням соціальної підтримки інвалідів.

Про це заявила голова Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення, народний депутат фракції "Народний фронт" Людмила Денісова під час Погоджувальної ради.

"Ми просимо включити до розгляду до порядку денного сесійного тижня та прийняття в першому читанні два законопроекти. Це 4018 - щодо надання пільг підприємствам, які створені організаціями інвалідів, та 4051 - це підтримка родин, які втратили годувальника, та потребують пенсії, але не можуть отримати її через відсутність необхідного стажу для такої пенсії", - сказала Денісова.

"Потім, два закони стосуються підтримки пенсійного забезпечення учасників антитерористичної операції та захисту їх сімей. Це законопроекти  №№3252 та 3339", - додала голова Комітету з питань соціальної політики.

Окрім того, Людмила Денісова заявила про необхідність включення до порядку денного законопроекту 3876 про наведення ладу в фондах соціального страхування, щоб усі бюджети фондів були затверджені парламентом разом із держбюджетом на наступний рік.

"Ще є постанова №2438, яку треба прийняти, щоб Кабінет Міністрів України ухвалив новий порядок, новий набір продуктів і непродовольчих товарів, бо він уже багато років не переглядався", - підсумувала Людмила Денісова.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua