Людмила Денісова: Пенсійна реформа має враховувати соціальну справедливість для кожного українця (відео)
понеділок, 10 квітня 2017, 13:16

Пенсійна реформа, яку згідно меморандуму з Міжнародним валютним фондом повинна  ухвалити Україна до кінця квітня 2017 року, має врахувати інтереси кожного громадянина і не порушувати принципи соціальної справедливості.

Про це заявила народний депутат фракції "Народний фронт", Голова Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Людмила Денісова у своєму виступі під час Погоджувальної Ради.

"Комітет з соціальної політики розглянув основні напрямки, які будуть внесені урядом щодо пенсійної реформи. У нас є концептуальне зауваження до цих напрямків, якими буде начебто осучаснене нарахування пенсій тим, кому пенсія була призначена вже давно, і шляхи наповнення та погашення дефіциту Пенсійного фонду", - заявила Денісова.

Голова профільного комітету звернулася до уряду з проханням, аби законопроект, який напрацьовується Міністерством соціальної політики, відповідав 46 статті Конституції України і висловила сподівання, що законопроект буде проголосований у парламенті.

"Тоді, коли Верховна Рада не буде працювати в сесійному режимі, я хочу, щоб наш комітет зміг попрацювати з цим документом, і коли він задовольнятиме наших громадян, ми його прийняли", - підсумувала Людмила Денісова.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua