Людмила Денісова: Реорганізація фондів соціального страхування має завершитися до кінця року (відео)
понеділок, 3 жовтня 2016, 14:14

Реорганізація фондів соціального страхування має завершитися до кінця року для того, щоб всі соціальні та страхові виплати були вчасно забезпечені.

Про це заявила народний депутат фракції «Народний фронт», Голова Комітету Верховної Ради з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення, Людмила Денісова у понеділок під час засідання Погоджувальної ради.

Вона наголосила на необхідності якнайшвидше прийняти законопроект про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань реорганізації фондів соціального страхування та їх державної реєстрації № 5203. У зв’язку з чим Людмила Денісова звернулася до Голови Верховної Ради України з проханням включити його до порядку денного вже на цьому тижні.

«Ми вже неодноразово підіймали це питання. На сьогодні вже майже рік і дев’ять місяців триває процес реорганізації цих фондів. Попереднє узгодження з Урядом цього законопроекту є. Ми на наступному засіданні розглянемо даний законопроект. Я дуже прошу включити його до порядку денного завтрашнього голосування, щоб все ж таки ми вирішили це питання: щоб застраховані особи та роботодавці свої кошти направляли на утримання не трьох фондів, як зараз, а одного фонду, та щоб всі соціальні та страхові виплати були забезпечені», - заявила вона.

Людмила Денісова також висловила сподівання, що у 2017 році вже єдиний фонд соціального страхування буде вирішувати ці питання.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua