Максим Бурбак: Депутати, які провокують дестабілізацію у воюючій країні, повинні нести відповідальність (відео)
понеділок, 20 лютого 2017, 12:35

"Народний фронт" вимагає, щоб особи, які вчора завдавали тілесних ушкоджень поліцейським, понесли відповідальність  у відповідності до закону.

Про це під час Погоджувальної ради наголосив керівник фракції Максим Бурбак.

"Ми закликаємо Єгора Соболєва і Семенченка – ви готові визнати власну політичну відповідальність за дії, які провокують дестабілізацію у воюючій країні? Майте сміливість зізнатися, на який результат ви працюєте і на яку країну", - наголосив Максим Бурбак.

"У «Народного фронту" є справедливе запитання: скільки у залі Верховної Ради ще є "САВЧЕНКОНАДІЙ"? Людей, які мріють розірвати країну, віддати території, домовитися з агресором ціною держави і її історичного шансу на незалежність?", - наголосив керівник фракції.

Він також висловив обурення позицією віце-спікера парламенту, яка звинуватила нинішніх представників влади у змові з Януковичем.

"Ми відверто здивовані тим, що  фракція «Самопоміч», яку фактично очолює мер найбільш патріотичного міста України Львова Андрій  Садовий – може породжувати стільки антиукраїнського мотлоху. Ми обурені тим, що віце-спікер нашого парламенту від «Самопомочі» в ефірі одного з телеканалів звинувачує нинішніх представників влади у змові з Януковичем по організації розстрілів", - заявив Максим Бурбак.

"Виявляється, це не Янукович і Захарченко давали команди вбивати людей, а самі учасники Революції гідності у себе стріляли. Я хотів, щоб про це говорили люди, які були щоночі, щодня на Майдані і воювали з режимом", - наголосив Максим Бурбак.

Він також назвав "планом здачі країни" так званий «мирний план», який був запропонований одним з народних депутатів України президенту США Дональду Трампу.

"Народний фронт" звертається до українських громадян. Люди, будьте пильними, уважно подивіться, хто сьогодні працює проти України. Для того, щоб не піддатися на брехню і врятувати нашу державу", - підкреслив Максим Бурбак. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua